ÍndexCercarRegistrar-seIniciar Sessió

- Condicions de Registre


Tot i que els administradors i moderadors d'aquest fòrum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qüestionable tan ràpidament com sigui possible, és impossible revisar cada missatge. Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests fòrums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarà responsables.

Estàs d'acord amb no publicar material insultant, obscè, vulgar, d'odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d'aquesta índole, el teu compte serà cancel·lat (i el teu proveïdor d'accés a internet avisat). La direcció IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. Estàs d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d'aquest Fòrum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient. Com a usuari acceptes que tota la informació que has introduït sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no serà proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.

Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que has introduït, només s'utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. L'email només s'utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).

En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.
Queda totalment prohibit:1. Insultar, amenaçar, difamar, ridiculitzar u ofendre a un usuari o conjunt d’usuaris, incloent l’ús del sarcasme o la fanfarroneria per a tal finalitat.2. Els actes, missatges, expressions o imatges que puguin ferir la sensibilitat dels usuaris.3. La publicació de dades de caràcter personal o privat. 4. La publicació de dades o informació que s’obtingui per coneixement o amb raó de l’ofici o càrrec i que suposi un accés públic a informació restringida.5. La repetició de temes o missatges en un mateix fòrum o en altres quan el contingut sigui substancialment el mateix en tots ells. Tanmateix es prohibeix autocontestar-se un tema per a que guanyi posicions al fòrum i així es trobi a la vista dels usuaris.6. La falta de respecte a moderadors i administradors en el exercici de les seves funcions de cridar l’atenció en base a la present normativa.7. La adhesió a la causa o defensa dels usuaris expulsats fent front a las decisions dels moderadors o administradors.8. Qualsevol conducta que contradigui a la normalitat o al tranquil•litat del Fòrum.9. Parlar de temes polítics aliens al àmbit laboral, especialment quan aquests causin o poguessin causar discussions i enfrontaments ideològics entre usuaris. Tanmateix es prohibeix l’ús de consignes polítiques o partidistes en els missatges del fòrum o en las signatures.10. L’ús d’algun idioma que no sigui el català o el castellà ja que son els entesos per la majoria.Excepcions:-També es pot utilitzar el francès en els apartats d’Andorra i Catalunya nord-En el apartat de Música, en el cas de penjar la lletra de una cançó, aquesta pot estar en qualsevol idioma.11. Copiar o reproduir part d’aquest fòrum en un altre web o fòrum sense permís de l’autor.QUALSEVOL POST QUE INCOMPLEIXI QUALSEVOL D’AQUESTES NORMES SERÀ AUTOMATICAMENT BORRAT PER LA ADMINISTRACIÓ DEL FÒRUM.